Perkamiausieji

Mokomasis žaidimas Pingvino nuotykiai

Sutaupote 5,00 EUR
15,99 EUR 20,99 EUR

DPD kurjeris, pristatymas į namus

nuo 3,49 EUR

DPD Pick up, pristatymas į paštomatą

nuo 1,99 EUR

Atsiskaitymas pristatymo metu DPD kurjeriui

nuo 8,49 EUR

DPD Paštomatas, atsiskaitymas atsiimant prekės

nuo 4,99 EUR

5944167100699
ZA4536

Charakteristikos

Žaislų tipas
Lavinamieji žaislai ir žaidimai
Stalo žaislai
Svoris, kg
0.4
plotis,m
0.06
recyclable_package_gpais_modif
Yes
Žaislų rekomenduojamas amžius
nuo 3 metų
Kiekis

"Pingvino nuotykiai " - tai mokomasis žaidimas, kuris gali gerinti loginį mąstymą. Žaidimas reikalauja analitinio mąstymo, kruopštaus stebėjimo ir vaizduotės. 

Žaidimo taisyklės:

Iš pradžių pasirinkite galvosūkį iš 60 užduočių, pateiktų knygelėje. Užduotys suskirstytos pagal sudėtingumo skalę (pradedantiesiems - žalia, vidutinio sudėtingumo - geltona, sudėtingos - raudona), todėl jas lengva pritaikyti pagal vaiko amžių ir gebėjimus. Išsirinkus dėlionę, reikia paruošti žaidimo pagrindą - sudėlioti pingvinus pagal nurodytas spalvas ir instrukcijoje esančius takelio elementus. Kitas žingsnis - paruošti labirinto elementus, kuriuos galima naudoti atliekant šią užduotį - jie nurodyti dėlionės kortelės viršutiniame dešiniajame kampe. Tada vaiko užduotis - sudėlioti pingvinų maršrutą taip, kad kiekvienas kamuoliukas patektų į takelyje esančią spalvą atitinkančią skylę. Kiekvienam galvosūkiui yra tik vienas sprendimas, norėdami patikrinti, ar teisingai sudėliotas mūsų takelis, galite pažiūrėti į knygelę - 32-38 puslapiuose yra atsakymai.

Rinkinį sudaro:

  • Žaidimo pagrindas
  • 3 skirtingų spalvų kamuoliukai
  • Labirinto elementai
  • Knygelė su užduotimis ir atsakymais

Matmenys:

  • Pagrindas apie 23,5 cm x 27,5 cm x 5,5 cm 

Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų amžiaus.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

ĮSPĖJIMAS!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Parašykite atsiliepimą

Mokomasis žaidimas Pingvino nuotykiai

Parašykite atsiliepimą

5 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: