Perkamiausieji

Gaisrinės automobilis su kopėčiomis iki 70 cm ilgio

24,49 EUR

DPD kurjeris, pristatymas į namus

nuo 3,49 EUR

DPD Pick up, pristatymas į paštomatą

nuo 1,99 EUR

Atsiskaitymas pristatymo metu DPD kurjeriui

nuo 8,49 EUR

DPD Paštomatas, atsiskaitymas atsiimant prekės

nuo 4,99 EUR

9890

Charakteristikos

Svoris, kg
0.4
plotis,m
0.1
recyclable_package_gpais_modif
Yes
xml_update
Taip
Žaislų rekomenduojamas amžius
nuo 3 metų
Žaislų tipas
Lavinamieji žaislai ir žaidimai
Kiekis
Greitosios  pagalbos automobiliai, policijos automobiliai ir ugniagesių automobiliai – tai transporto priemonės, keliančios dideles emocijas vaikams. Su gaisrinės mašina įnešite veiksmo į savo svetainę! Atėjo laikas gelbėjimo misijai! Su raudonu gaisrinės automobiliu jūsų vaikas gali jaustis tikru ugniagesiu. Jame yra iki 70 cm ilgio prailginamos kopėčios! Be to, jis gali kilti aukštyn ir žemyn bei pasukti. Žaisti su šiuo automobiliu jūsų vaikui tikrai bus smagu. Šio didelio žaislo matmenys pritaikyti vidutiniam berniukų ūgiui, kuriems jis ir buvo sukurtas, todėl kartu su aukštos kokybės medžiagomis automobilis tampa tobulu žaislu. Šis žaislas yra pagamintas itin tiksliai, o tai matosi ir smulkiose detalėse, tokiose kaip vairuotojo kabina ar įranga.
Transporto priemonės matmenys: 42 cm x 12 cm x 20 cm
Pakuotės matmenys: 44 cm x 15 cm x 25 cm
Bus pristatoma supakuota į kartoninę dėžutę.
Tinka vaikams nuo 3 metų.
Žaislas turi CE sertifikatą. Jis pagamintas iš saugių medžiagų, todėl žaidimas su šiuo daiktu suteiks tik pasitenkinimą ir džiaugsmą.

CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!

Žaislas netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Parašykite atsiliepimą

Gaisrinės automobilis su kopėčiomis iki 70 cm ilgio

Parašykite atsiliepimą

5 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: